Lacrimi de durere. Îngerașii familiei Balog sunt conduși pe ultimul drum

HomeActualitate

Lacrimi de durere. Îngerașii familiei Balog sunt conduși pe ultimul drum

Cei doi copii ai familiei Balog, Luca și Nathanael, de o lună, respectiv trei ani, sunt conduși pe ultimul drum. Aceștia au decedat în urma accidentul

Mesaj emoționant al Ligiei Balog după ce a aflat de moartea copiilor ei în accident
Unul dintre soții Balog a aflat de moartea copiilor. Vezi care e starea lor acum
După cinci operații, George Balog s-a întors acasă din spital
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cei doi copii ai familiei Balog, Luca și Nathanael, de o lună, respectiv trei ani, sunt conduși pe ultimul drum. Aceștia au decedat în urma accidentului în care au fost implicați împreună cu familia, în localitatea Ghenci, la sfârșitul lunii decembrie.

Luca, cel mic, a decedat la scurt timp după accident, medicii neputând să îl salveze. Fratele său mai mare a supraviețui, dar corpul i-a cedat din câteva ore, din cauza rănilor. Părinții lor au ajuns la spital în stare gravă, fiind nevoie de câteva zile pentru a fi stabilizată starea lor de sănătate. Aceștia au primit cu multă durere moartea celor mici.

Părinții au trecut printr-o serie de intervenții chirurgicale, atât la Satu Mare cât și la Cluj. Acum, după ce s-au repus puțin pe picioare, aceștia iau parte la înmormântarea copiilor lor. Zeci de persoane i-au condus pe aceștia pe ultimul drum, cu lacrimi în ochi și multă durere în suflet.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!