Grup social în curte, dar cu Facebook-ul înainte. Vezi ce comune din judeţ au cei mai mulţi facebook-işti

HomeActualitate

Grup social în curte, dar cu Facebook-ul înainte. Vezi ce comune din judeţ au cei mai mulţi facebook-işti

Din cei aproape 130.000 de utilizatori de Facebook din judeţul Satu Mare, ceea ce semnifică 1,36% din totalul utilizatorilor din România, un număr de

Tânăr mangă de beat, din Botiz, prins pe străzile orașului la volan
Revolta Salvamont Satu Mare față de gunoaiele de pe munte: ”Poți căra până sus un pet cu 2 kg și nu poți coborâ înapoi în vale 20 grame de plastic?”
VIDEO!!! Noi sătmăreni revoltați de mizeria lăsată în urmă de Florisal
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Din cei aproape 130.000 de utilizatori de Facebook din judeţul Satu Mare, ceea ce semnifică 1,36% din totalul utilizatorilor din România, un număr de 70.500 sunt din municipiul Satu Mare, adică orăşeni, cum le-am spune într-o discuţie fără prea multe formalităţi. Tot de la oraş sunt alţi 13.350 de utilizatori din Carei, 4.600 de la Negreşti-Oaş, 2.900 din Tăşnad, alţi 2.200 din Livada, în vreme ce în oraşul Ardud sunt doar 1.000 de facebook-işti înregistraţi, mai puţini decât în anumite comune din judeţul Satu Mare.

Potrivit facebrands.ro, comunele cu cei mai mulți utilizatori sunt Odoreul şi Turţul. Nu mai puţin de 1.300 de persoane (per comună) care locuiesc sau provin din aceste comune sunt prezente pe Facebook. Următoarele la prezență pe cea mai populară rețea de socializare sunt comunele Vama şi Botiz, cu câte 1.100 de utilizatori. Când vine vorba despre sex, se pare că femeile sunt mai interesate de Facebook decât bărbații. Cei de la facebrands.ro arată că 50,92% dintre utilizatorii reţelei sociale sunt femei, în vreme ce 49,08% sunt bărbaţi. Când vine vorba despre vârstă, cea mai prezentă este categoria 25-34 de ani (22,54%), urmată de categoria de vârstă cuprinsă între 35-44 de ani (19,8%). Şi persoanele de vârsta a treia sunt consumatoare de Facebook, 7,93% dintre utilizatori având între 55 şi 64 ani.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!