Maramureșan căutat în Austria, prins la Petea

HomeActualitate

Maramureșan căutat în Austria, prins la Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un cetățean român, urmărit internațional, care era căutat de autorită

El este polițistul din Satu Mare, arestat de DNA. Acum vrea în libertate
O brută de oșan, a ajuns în arest . Polițiștii din Gherța l-au identificat și l-au aruncat după gratii
Tânăr arestat pentru comiterea mai multor furturi
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un cetățean român, urmărit internațional, care era căutat de autoritățile austriece pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Miercuri, 01 februarie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară Nicolae P., în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza județul Maramureș.

În urma verificărilor efectuate pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

Pe numele acestuia autoritățile din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Sursa: Politia de frontiera

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!