Accident de muncă la Draxlmaier. Un muncitor a căzut în cap de la înălțime

HomeActualitate

Accident de muncă la Draxlmaier. Un muncitor a căzut în cap de la înălțime

Un grav accident de muncă a avut loc în cursul zilei de joi la cea mai mare fabrică din Satu Mare, Draxlmaier. Un muncitor care lucra la înălțime a că

Accident de muncă pe șantierul de la mallul Nepi. Un bărbat a căzut de la înălțime
Accident de muncă la balastiera din Vetiș. Un muncitor s-a răsturnat cu excavatorul
Un bărbat a murit în timpul serviciului, după ce a căzut de la etajul I
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un grav accident de muncă a avut loc în cursul zilei de joi la cea mai mare fabrică din Satu Mare, Draxlmaier. Un muncitor care lucra la înălțime a căzut în cap, acesta fiind transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. 

 Conducerea companiei DRM își exprimă suportul și disponibilitatea de a colabora cu autoritățile la cercetarea declanșată în legătură cu accidentul care a dus la rănirea unui angajat al companiei. În data de 2 februarie 2017, în timp ce își desfășura activitatea în cadrul fabricii DRM, unul dintre angajați s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de serviciul de ambulanță și a fost transportat la spital. După producerea accidentului, reprezentanții companiei au urmat procedurile aferente, informând autoritățile care au competențe în domeniu.

Conducerea DRM își exprimă regretul pentru acest accident. “Ne pare rău pentru cele întâmplate și îi oferim colegului nostru, precum și familiei acestuia, tot sprijinul de care au nevoie”, a declarat Sorin Ghiță, directorul companiei.

Precizăm că mediul de desfăşurare a activităţii din cadrul DRM este conform cu legislaţia în vigoare şi cu normele de securitate și sănătate în muncă. Instructajul periodic al angajaților se face conform prevederilor legii nr. 319/2006 și normei metodologice de aplicare a legii, hotărârea de guvern 1425/2006.”, se arată în comunicatul de presa al companiei.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placedthe shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic butI had to tell someone!

DISQUS: 0