Proteste anunțate în fiecare zi din weekend la Satu Mare

HomeActualitate

Proteste anunțate în fiecare zi din weekend la Satu Mare

În mediul online din Satu Mare circulă o invitație la protest pentru tot weekendul. Evenimentul este crea pentru intervalul 3-5 februarie, respectiv d

Aproape 2000 de oameni din nou în stradă. Imnul a răsunat în centrul orașului
Protest anunțat pentru sâmbătă seara la Satu Mare. Câți vor răspunde chemării?
Aproximativ 400 de persoane protestează pentru a patra zi consecutivă la Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În mediul online din Satu Mare circulă o invitație la protest pentru tot weekendul. Evenimentul este crea pentru intervalul 3-5 februarie, respectiv de vineri până duminică. Sătmărenii sunt chemați să iasă în stradă pentru a cere Guvernului retragerea ordonanțelor de urgență privind grațierea și modificarea codurilor penale.

Timp de trei zile consecutive sătmărenii au fost prezenți în stradă pentru a protesta. Aceștia au lansat sloganuri împotriva Guvernului, a PSD și a lui Liviu Dragnea. Aceștia cer retragerea ordonanțelor și demisia Guvernului.

Timp de trei zile protestele au numărat aproximativ 1000 de persoane, numărul protestatarilor fluctuând de la o zi la alta. Miercuri, la 24 de ore de la aprobarea OUG-urilor numărul protestatarilor a fost cel mai mare, peste 500 de persoane fiind prezente în stradă. Acestea au protestat atât în centrul orașului cât și la sediul PSD.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!