S-a deschis Wedding Expo, raiul viitoarelor mirese. Viitori miri sunt așteptați timp de trei zile la Piața Rex

HomeActualitate

S-a deschis Wedding Expo, raiul viitoarelor mirese. Viitori miri sunt așteptați timp de trei zile la Piața Rex

Timp de trei zile, Piața Rex din cartierul Micro 17 al municipiului Satu Mare este raiul oricărei viitoare mirese. Aici își poate răsfăța privirile cu

Evidența Persoanelor nu va avea program cu publicul marți
Bellagio și-a premiat castigatorii. Olah Daniel a câștigat excursia la Paris
Asta sigur nu știai!!! Testele psihologice auto au fost inventate la Satu Mare. Cine a realizat primul test?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Timp de trei zile, Piața Rex din cartierul Micro 17 al municipiului Satu Mare este raiul oricărei viitoare mirese. Aici își poate răsfăța privirile cu cele mai noi tendințe în materie de organizare de evenimente, începând cu decorul și până la servicii precum cocktail bar sau sticle pentru pălincă și caserole pentru prăjituri.

IMG_6745 IMG_6742

Târgul Wedding Expo& Bridal Show este cel mai important eveniment de acest gen din Satu Mare, organizat în acest an la  Piața Rex, singurul loc care pune la dispoziție suficient spațiu pentru numărul mare de expozanți. Deschiderea oficială a avut loc vineri, la ora 13 iar târgul este deschis până duminică la ora 18.

IMG_6741 IMG_6738

Viitori miri pot găsi la târg tot ceea ce au nevoie, de la organizatorul de evenimente dispus să le ia toate greutățile organizării unei nunți până la porumbei pentru momentul de după cununia civilă sau plasuțe cadou în care să ofere invitaților o mică atenție. Cee mai multe standuri sunt destinate decorațiunilor și florilor , dar nu lipsesc nici firmele care pun la dispoziție verighete, fotografi, sticle, invitații, prăjituri și torturi, rochii de mireasă sau alte servicii conexe unui eveniment.

IMG_6739

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!