Deputatul PSD Satu Mare Ioana Bran, despre votul la proiectul bugetului: „Am votat cu gândul la Satu Mare”

HomeActualitate

Deputatul PSD Satu Mare Ioana Bran, despre votul la proiectul bugetului: „Am votat cu gândul la Satu Mare”

Parlamentarii români, aleși de popor în decembrie 2017 au avut parte de primul examen serios, primul maraton de muncă din acest mandat. Cu siguranță p

Câți bani rulează Direcția Silvică Satu Mare într-un an, din pădurile județului. Cum se fac bani „din ce dă Domnu”
Bugetarii de la primărie „ard” anul acesta, în plus, 7 milioane. Se anunță un an greu financiar
Kereskenyi Gabor despre bugetul pe 2017 :” Vrem sa recuperam handicapul fata de orasele din jur”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Parlamentarii români, aleși de popor în decembrie 2017 au avut parte de primul examen serios, primul maraton de muncă din acest mandat. Cu siguranță proiectul bugetului este cel mai amplu act la care aceștia își aduc contribuția, necesitând multă atenție, răbdare și implicare, pentru a potrivi sumele acolo unde e nevoie de ele și pentru a nu-și uita nici unul nici locurile de unde vin.

Deputatul PSD Satu Mare, Bran Ioana a luat parte la cele trei zile de dezbateri pe proiectul bugetulului în comisia de buget finanțe și la cele două zile în plen și a lansat un mesaj către sătmăreni, după vot.

„După 3 zile în comisia de buget finanțe reunită a celor două camere și două zile în plenul reunit am votat cu gândul la Satu Mare și la sătmărenii care și-au pus în noi speranța pentru un trai mai bun. Este un buget corect care creează premisele unei dezvoltării economice sustenabile atât pe termen scurt cât și pe termen mediu și lung precum și împărțirea echitabilă a rezultatelor acestei dezvoltări pentru toți românii”, a afirmat deputatul PSD Satu Mare, Ioana Bran.

Bugetul pentru anul 2017 se încadrează în estimările dar și în promisiunile lansate populației. Produsul intern brut la care a fost raportat bugetul din acest an este de 815,195 miliarde iar creșterea economică estimată este de 5,2%. Unul dintre ministerele care are parte de un buget ajustat pozitiv, conform promisiunilor a fost cel condus de sătmăreanul Gabriel Leș, care a primit 2% din PIB.

Ministerele care vor primi mai mulți bani în acest an sunt cele ale Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Muncii și al Justiției Sociale, precum și cel al Transporturilor, acolo unde va resimți și Satu Mare creșterea bugetară, județul nostru fiind unul dintre cele care vor primi unele dintre cele mai mari sume de bani pe acest segment.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!