Dragostea trece prin stomac! De Valentine`s Day Cinque Bistro condimentează iubirea voastră

HomeActualitate

Dragostea trece prin stomac! De Valentine`s Day Cinque Bistro condimentează iubirea voastră

De câte ori nu ai auzit vorba româneacă conform căreia „dragostea trece prin stomac”? Așa este, trece prin stomac și ajunge direct la inima, pentru că

Primarul din Odoreu, Dumitru Pop, este primar de 5*****
Prefectul Darius Filip dă asigurări ca trenul Satu Mare nu se va scoate
CARICATURA ZILEI!!! Dimineți cu zâmbete și sunet de clopot pe fundal
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De câte ori nu ai auzit vorba româneacă conform căreia „dragostea trece prin stomac”? Așa este, trece prin stomac și ajunge direct la inima, pentru că o cină în doi poate amplifica sentimentele și apropierea dintre două persoane. 

Multe cupluri sunt prea ocupate pentru o seară în doi și chiar și atunci când aceasta are loc, oboseala de după o zi de muncă, sarcinile pentru a doua zi și multe alte elemente umbresc sentimentele care ar trebui exprimate. Cina de Valentine`s Day vine să ofere ambilor parteneri cadrul psihologic necesar ca cei doi să își ofere atenție doar unul celuilalt și astfel cei doi să se simtă și mai apropiați decât de obicei.

Cinque Bistro este localul care pune preț pe dragostea voastră și creează cadrul ideal pentru a vă exprima iubirea. Totul condimentat cu cele mai deosebite preparate posibile, care să vă desfate simțurile și gusturile. O cină în doi de Ziua Îndrăgostiților la Cinque Bistro poate reaprinde sentimente uitate sau poate fi momentul pentru a face pasul cel mare, o cerere în căsătorie.

Nu ezitați să vă exprimați iubirea și faceți din timp o rezervare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!