66 de kg de tutun de narghilea, găsite de polițiștii de frontieră de la Petea, într-o mașină

HomeActualitate

66 de kg de tutun de narghilea, găsite de polițiștii de frontieră de la Petea, într-o mașină

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit peste 60 kg tutun de narghilea, ascunse și nedeclarate, într-un autovehicul marca Mercedes

Albanez oprit la ieșirea din țară. Se visa în Germania dar i-au spulberat polițiștii visul
O călăuză din Irak a încercat să treacă doi conaționali peste graniță în Dorolț, în mod ilegal
Cum a încercat un cetățean maghiar să aducă țigări în țară. S-a ales cu amendă și cu mașina confiscată
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit peste 60 kg tutun de narghilea, ascunse și nedeclarate, într-un autovehicul marca Mercedes Sprinter.

 

În dimineața zilei de 8.02.a.c. la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat la controlul de frontieră, cetățeanul român Ivan F. în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava. Acesta conducea un autovehicul marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Ucraina.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă și nedeclarată, în compartimentul destinat bagajelor, cantitatea de 61 kg tutun pentru narghilea, nemarcat, pentru care cel in cauza nu avea documente legale.

Întreaga cantitate, în valoare de 9.760 lei, a fost reținută în vederea confiscării de către polițiștii de frontieră.

Pe numele bărbatului a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje fale, peste limita a 1 kg tutun de fumat, iar la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

 

Sursa: Politia de Frontieră

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!