Vor să transforme Palatul Administrativ! Vezi despre ce este vorba

HomeActualitate

Vor să transforme Palatul Administrativ! Vezi despre ce este vorba

Actuala conducere a Consiliului Județean Satu Mare are printre priorități modernizarea Palatului Administrativ, clădire în care funcționează acum Prim

Tricolorul românesc a reapărut pe Palatul Administrativ
Drapelul tricolor a fost dat jos de pe palat la doar o zi după 1 Decembrie. A existat un motiv întemeiat
Cum s-a văzut Revoluția în Satu Mare, de la balconul Palatului Administrativ:„Țin minte ce euforie era”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Actuala conducere a Consiliului Județean Satu Mare are printre priorități modernizarea Palatului Administrativ, clădire în care funcționează acum Primăria, Consiliul Județean, Prefectura, Curtea de Conturi, STS precum și alte instituții de mici dimensiuni ca organigramă.

“Haideți să transformăm clădirea Palatului Administrativ Satu Mare să fie una eficiență energetică. Haideți să o transformăm într-una modernă care să ne facă cinste. Plătim acum câte 500.000 lei lunar pe căldură și curent. Deja e monument, atâta e de urâtă că deja e monument declarată de unii. O să lansăm un concurs de proiecte la facultăți pentru a moderniza și de a face modernă această clădire” a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba în cadrul prezentării priorităților județului în fața mediului de afaceri sătmărean.

Palatul Administrativ a fost inclus într-o listă internațională în topul clădirilor urâte din lume. Pe de altă parte, an de an studenți de la Arhitectură din țară vin la Satu Mare să studieze clădirea și interiorul acesteia.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!