Pedofil reținut la Petea. Credea că se plimbă prin Europa fără să fie prins

HomeActualitate

Pedofil reținut la Petea. Credea că se plimbă prin Europa fără să fie prins

  Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un cetățean român, pe numele căruia era emis un mandat european

Un autoturism de zeci de mii de euro, furat din străinătate, descoperit la Petea
Patru irakieni, depistați în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera la Petea
Aglomerația din Petea întinde nervii șoferilor și îi umple de puncte și amenzi
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un cetățean român, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.

 

Luni, 13 februarie a.c., în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Ionuț I., în vârstă de 21 de ani, din județul Iași.

În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general.

Pe numele acestuia Judecătoria Roman a emis un mandat european de arestare și un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Tânărul a fost condamnat la executarea pedepsei de doi ani de închisoare.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

Sursa: Poliția de Frontiera

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!