Decizie finala! Crestere “babana” a tarifelor la Florisal

HomeActualitate

Decizie finala! Crestere “babana” a tarifelor la Florisal

Spatiul public a fost tulburat luna trecuta de vestea conform careia operatorul de salubritate, Florisal, a cerut cresterea preturilor practicate catr

OPINIE!!! Se aruncă gunoi în ochi pentru a nu se vedea mizeria din caracter
După scandalul de la Crăciun, Florisal s-a mobilizat pentru strângerea gunoiului în prima zi a anului 2018
Dați Florisalului un gram de internet sa vadă când vine ploaia. Uda florile cu o ora înainte de ploaie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Spatiul public a fost tulburat luna trecuta de vestea conform careia operatorul de salubritate, Florisal, a cerut cresterea preturilor practicate catre populatie. In cererea inaintata consiliului local acest lucru era motivat de cresterea salariului minim,cresterea pretului/tona la depunerea la groapa de gunoi precum si faptul ca tarifele au ramas la nivelul de acum mai bine de 5 ani.

Desi nimeni nu a fost de acord cu aceasta cerere, se pare ca autoritatile nu ai de ales si trebuie sa accepte o crestere a preturilor. Din cele trei motivari ale Florisal una este imperioasa pentru autoritati, respectiv cresterea preturilor/tona depusa la groapa ecologica. Aceasta crestere este de 80lei/tona si va fi suportata de consumatorul final.

Din martie satmarenilor li se va aplica pretul de aproximativ 9,9-10 lei/persoana, fata de 7,9 lei/persoana cat este in prezent. Un mare semn de intrebare il reprezinta cine va fi autoritatea care va suporta costul suplimentar pentru lunile ianuarie si februarie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!