Kereskenyi Gabor despre bugetul pe 2017 :” Vrem sa recuperam handicapul fata de orasele din jur”

HomeActualitate

Kereskenyi Gabor despre bugetul pe 2017 :” Vrem sa recuperam handicapul fata de orasele din jur”

Primarul Kereskenyi Gabor impreuna cu cei doi viceprimari si city-managerul public au organizat o conferinta de presa pentru a prezenta constructia bu

Flerul i-a ajutat pe polițiștii locali din Medieș sa prindă doi tineri care “băgau” un joi și aveau droguri asupra lor
Tânără din Ghenci înșelată de doi timișoreni
Salarii între 1500 și 7200 de lei pentru directorii de instituții subordonate Consiliului Județean. Merită?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primarul Kereskenyi Gabor impreuna cu cei doi viceprimari si city-managerul public au organizat o conferinta de presa pentru a prezenta constructia bugetului municipiului pe anul 2017.

Proiectul este in dezbatere publica, termenul la care acesta va intra in Consiliul Local pentru vot fiind inca incert, dat fiind faptul ca la nivel national “Guvernul a avut apte preocupari decat realizarea bugetului. Exista posibilitatea ca presedintele sa retrimita bugetul in Parlament, deci se va mai amana votarea bugetului local” a afirmat primarul.

Bugetul aflat in dezbatere este creat pe previziuni. Suma despre care se vorbeste este de 297.000.000. Din aceasta suma, 254.000.000, respectiv 86% vor fi cheltuieli de functionare iar restul de 14% , respectiv 43.000.000 lei vor fi bani pentru investitii.

“Dorim sa recuperam handicapul fata de orasele din jur care au inaintat mult in ultimii ani. Anul 2017 va fi anul reparatiilor si investitiilor” , a mai declarat edilul.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!