Arta de a face bine. Clubul Rotaract a organizat un nou eveniment de succes

HomeActualitate

Arta de a face bine. Clubul Rotaract a organizat un nou eveniment de succes

Asociația Club Rotaract Satu Mare s-a evidențiat în ultimii ani la nivelul județului Satu Mare prin evenimentele organizate, în cadrul cărora mobilize

Un pictor din Satu Mare, în cei mai buni 14 din lume. E în finala unui concurs din Miami
Ai talent la pictură? Renumitul pictor Robert Abkorovits te așteaptă la cursuri la Școala de Arte
Unii se nasc afaceriști, unii se nasc sportivi iar alții se nasc doar artiști!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Asociația Club Rotaract Satu Mare s-a evidențiat în ultimii ani la nivelul județului Satu Mare prin evenimentele organizate, în cadrul cărora mobilizează și antrenează comunitatea locală pentru a contribui la fapte sociale de amploare.

Un nou eveniment marca Rotaract a avut loc vineri seara, de la ora 18, în holul filarmonicii, acolo unde arta s-a transformat în arta de a face bine. Tinerii au organizat un eveniment de promovare a tinerilor artiști prin care s-au strâns fonduri pentru a ajuta o elevă talentată a Liceului de Arte de a-și achiziționa dotările necesare realizării portofoliului pentru facultate.

IMG_8527 IMG_8490

Evenimentul a avut trei elemente de bază, respectiv caricatura făcută în timp real celor care au dorit să plece acasă cu o amintire veselă. De acest lucru s-au ocupat doi caricaturiști ai firmei Caricaturi la Cornet, din Cluj, firmă înființată de sătmăreanul Ioan de Moisa, originar din Carei. Un alt element al evenimentului l-au reprezentat șapte tineri pictori ai Liceului de Artă, care au pictat în fața spectatorilor, folosind vopsea lavabilă pe pânză. Tablourile lor s-au vândut chiar înainte să fie finalizate. Al treilea element al serii l-au reprezentat pozele la minut realizate de cei de la Party Pics, poze vesele, o amintire de la un eveniment reușit.

IMG_8503

Vizitatorii au mai avut parte de o degustare de vinuri de origine sătmăreană, vin de la firma Nachbil precum și de un moment de muzică oferit de un cvartet al filarmonicii.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!