De 8 Martie femeile se răsfață la Sala de Evenimente Daemi. Se anunță petrecere pe cinste

HomeActualitate

De 8 Martie femeile se răsfață la Sala de Evenimente Daemi. Se anunță petrecere pe cinste

Câte eforturi și sacrificii nu face o femeie în decursul unui an de zile și de câte ori nu renunță la o petrecere pentru a face cu totul altceva, poat

Doamnele și domnișoarele pot obține un machiaj gratuit pentru petrecerea de 8 Martie, cu doar câteva clickuri
GALERIE FOTO Polițiștii de la rutieră le-au „amendat” pe șoferițe cu câte o floare, de 8 Martie
8 Martie a adus îmbrăţişări şi flori la ISU Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Câte eforturi și sacrificii nu face o femeie în decursul unui an de zile și de câte ori nu renunță la o petrecere pentru a face cu totul altceva, poate mai puțin plăcut și util pentru ea? Tocmai de aceea fiecare femeie merită ca măcar de 8 Martie să aibă parte de o petrecere pe cinste.
Sala de Evenimente Daemi organizează cea mai mare și mai energică petrecere, pentru toate doamnele, de 8 Martie. Sala cu capacitate de 220 de locuri, din centrul orașului va fi amenajată pentru a primi toate doamnele doritoare să uite de grijile de acasă și de sarcinile de soție și de mamă și să petreacă până în zori.
Un DJ și o formație vor crea atmosfera necesară astfel încât toată lumea să se ridice de la mese și să danseze până bucuria dansului va fi înlocuită cu dureri de picioare. Petrecerea va fi condimentată cu cele mai deosebite preparate, meniul fiind unul atent selecționat, cu mâncăruri care să satisfacă toate gusturile. De la ora 17 și până dimineața doamne vor putea să servească cele mai gustoare preparate și să se distreze.
Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0748710213 și pot să fie atât pentru două persoane, cât și pentru grupuri mai extinse.

16833125_1303145199750557_653740819_o

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!