Hoț de la 13 ani…

HomeActualitate

Hoț de la 13 ani…

Polițiștii din Tășnad au identificat un minor de 13 ani pe care îl bănuiesc de furtul unui telefon mobil   În data de 17.02.2017, la sediul poli

Hoț cu tupeu! A intrat în plină zi într-un restaurant din Satu Mare și a furat toți banii din casa de marcat
Minoră tâlhărită în centru orașului, de Paști. Autorul a fost prins de martori
Hoț la 63 de ani. Un bătrân din Oaș a furat un telefon de la un copil de 9 ani
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii din Tășnad au identificat un minor de 13 ani pe care îl bănuiesc de furtul unui telefon mobil

 

În data de 17.02.2017, la sediul poliției din orașul Tășnad s-a prezentat mama unei eleve de 12 ani din localitate, care a reclamat faptul că fiicei sale i-a fost sustras telefonul mobil în timp ce se afla într-o activitate școlară la o sală de spectacole, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 900 lei.

În urma activităţilor informativ operative şi a cercetărilor efectuate, polițiștii de investigaţii criminale și de ordine publică ai orașului Tășnad au identificat un minor de 13 ani din localitate, bănuit de comiterea furtului.

Din cercetări, a rezultat că minorul, aflându-se în aceeași locație, profitând de neatenția victimei, i-ar fi sustras acesteia telefonul mobil din buzunarul hainei lăsate nesupravegheate pe un scaun.

Telefonul a fost recuperat și restituit părții vătămate cercetările urmând să continue sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

 

Sursa:IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!