La penitenciar, în familie

HomeActualitate

La penitenciar, în familie

Penitenciarul Satu Mare este unul dintre cele mai aglomerate unități din România, având un grad de ocupare ce depășește 200%. Acest lucru face ca deți

„Vreau și eu Moș Crăciun”, o campanie care te îndeamnă să fii moșul unei unei familii nefericite
Faceți cunoștință cu David și povestea lui de viață. Cea mai mare dorință a unui om fără adăpost: Să fie angajat
Replici puternice ale tinerilor la mitingul împotriva căsătoriilor gay organizat la Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Penitenciarul Satu Mare este unul dintre cele mai aglomerate unități din România, având un grad de ocupare ce depășește 200%. Acest lucru face ca deținuții să fie destul de înghesuiți.

Totuși, acest lucru nu este o problemă pentru unii dintre ei, care sunt în penitenciar ca acasă. Lăsând gluma la o parte, în penitenciarul Satu Mare există un caz în care o familie se află după gratii. Este vorba de un tată și doi fii ai săi, încarcerați cu toții. Aceștia pot considera că sunt „în familie” în spatele gratiilor.

Una dintre cauzele supra aglomerării penitenciarului din Satu Mareeste și faptul că mulți din cei care aajung o dată în spatele gratiilor, ajung acolo din nou. La întrebarea adresată de reporterii www.obiectiv-sm.ro celor de la penitenciarul Satu Mare: „Există printre deținuți persoane aflata a patra, a cincea condamnare”, răspunsul penitenciarului a fost: „Avem deținuți multirecidiviști”, ceea ce confirmă faptul că unii dintre cei de după gratii se află chiar și la a patra condamnare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!