Cum știi că ai intrat într-un magazin unic? Foarte simplu

HomeActualitate

Cum știi că ai intrat într-un magazin unic? Foarte simplu

Ai fost vreodată într-un magazin de haine, în căutarea unui articol și ai văzut pe altcineva intrând, foarte sceptic și plin de suspiciuni? Precis ai

Cum să gestionăm un atac de panică. Sfaturile unui psihoterapeut sătmărean
Accident în intersecția Careiului cu Platanului
Cetățean alergat de un personaj dubios, cu cuțitul! Poliția :”Haideți când aveți ceva mai serios”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ai fost vreodată într-un magazin de haine, în căutarea unui articol și ai văzut pe altcineva intrând, foarte sceptic și plin de suspiciuni? Precis ai trecut prin așa ceva. Ei bine, acele persoane nu știu care sunt reperele pe care să le caute atunci când intră într-un magazin de haine.

Dintr-un magazin nu trebuie să simți că ieși cu mâna goală chiar dacă nu ai cumpărat nimic. Acesta este principalul deziderat al celor de la Unique, din galeriile Auchan. De unde știi că este așa? De cum intri te întâmpină zâmbetul celor care sunt acolo pentru a te servi. Și nu doar pentru a lua sau a pune o haină pe umeraș ca mai apoi să te scape de bani, ci pentru a te face să te simți relaxat și bine dispus când te plimbi printre standuri.

La Unique nu vei primi doar haine, ci sfaturi, păreri și o informare corectă cu privire la ceea ce dorești să îți cumperi, ce te avantajează, ce iese din trend sau ce urmează să intre pe stoc, astfel încât să nu simți niciodată că ai cheltui banii pe haine, ci că i-ai investit în tine. Pe lângă hainele de calitate și accesoriile care perfectează orice ținută, magazinul Unique oferă încredere clienților că au făcut alegerea corectă, astfel încât la plecare ei să se simtă încântați de alegerea făcută și să aștepte să revină.

Tu cum îți dai seama că ai intrat într-un magazin unic?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!