Povestea de dragoste a unui polițist sătmărean, imaginea MAI de Dragobete

HomeActualitate

Povestea de dragoste a unui polițist sătmărean, imaginea MAI de Dragobete

Bogdan este un sătmărean elev al Academiei de Poliție din București. Astăzi, 24 Februarie, de Dragobete, povestea lui de dragoste este subiectul campa

Noul prefect, Darius Filip a avut o întâlnire cu toți șefii M.A.I din județ
Rezerviștii sunt chemați la unitățile militare! Nu e panică, e doar exercițiu
De la bulan la sapă și de la patrulare la smuls buruieni. O poveste despre ambiția unui angajat MAI de a produce legume naturale
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Bogdan este un sătmărean elev al Academiei de Poliție din București. Astăzi, 24 Februarie, de Dragobete, povestea lui de dragoste este subiectul campaniei de imagine a Ministerului Afacerilor Interne din România.

Bogdan și iubita lui Daiana, din Constanța sărbătoresc Dragobetele la Muzeul Național al Satului, aceștia fiind pozați de colegii lor de la compartimentul promovare și prezentați întregii țări prin cadrul Facebook.

„Ei sunt Daiana și Bogdan, ea din Constanța, el din Satu Mare. S-au întâlnit la București, la Academia de Poliție, se cunosc de un an și jumătate iar astăzi, de #Dragobete, sărbătoresc românește la Muzeul National Al Satului “Dimitrie Gusti”, locul unde se unesc destine și tradiții.”, este mesajul care însoțește pozele celor doi îndrăgostiți, viitori polițiști.

16938586_1364262570310797_4858518239018147249_n

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!