Schumacher de Oaș. Viteză de raliu a unui șofer oprit în trafic între Halmeu și Turț

HomeActualitate

Schumacher de Oaș. Viteză de raliu a unui șofer oprit în trafic între Halmeu și Turț

Pe parcursul întregului sfârșit de săptămână, echipaje de poliție rutieră au monitorizat și supravegheat traficul rutier pe principalele artere de cir

Curse noi pe aeroportul Satu Mare
Pietonii loviți pe trecere, la ordinea zilei. Două cazuri în două zile
Provocare pentru părinți și copii! Fă-ți copilul cavaler sau prințesă la MedivArtFest Ardud
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pe parcursul întregului sfârșit de săptămână, echipaje de poliție rutieră au monitorizat și supravegheat traficul rutier pe principalele artere de circulație din județ, urmărind în special respectarea regimului legal de viteză. 9 conducători auto au rămas fără permis de conducere încălcând acest regim.

 

Pentru toate abaterile constatate la regimul rutier, au fost aplicate 380 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 60 000 lei. Dintre acestea, 121 au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit limitele legale de viteză, iar pentru 9 dintre ei s-a luat și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De exemplu, pe DN 19 în localitatea  Ciuperceni a fost identificat un bărbat de 32 de ani din localitatea Reteag, județul Bistrița Năsăud, care a fost surprins de aparatele radar ale poliției rutiere circulând cu o viteză de 138 km/h. Și pe DN 1C, între localitățile  Halmeu si Turulung, a fost identificat un bărbat de 29 de ani din Turț,  conducând cu viteză excesivă. Pentru acesta aparatul radar a indicat o viteză de de 181 km/h.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0