A mai rămas o zi … probabil cel mai bun burger din oraș

HomeActualitate

A mai rămas o zi … probabil cel mai bun burger din oraș

A mai rămas doar o zi până ce municipiul Satu Mare se îmbogățește cu un nou local aranjat cu gust pentru a surprinde toate gusturile.  Tânăra condu

Un bucătar de la Masterchef își aduce rețetele de burgeri la Satu Mare. Un nou local în centru, în curând
Divan by Cinque, locul unde găsești „probabil” cel mai bun burger din oraș și te primește un Masterchef
Stai, mânâncă pe terasă, că de astea n-ai acasă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A mai rămas doar o zi până ce municipiul Satu Mare se îmbogățește cu un nou local aranjat cu gust pentru a surprinde toate gusturile. 

Tânăra conducere a Cinque Bistro și-au luat inima în dinți și au decis să facă afaceri în mod sănătos. Mai exact, ei nu au ales să bage profitul firmei în buzunar, mașini sau excursii scumpe, ci să îl reinvestească. Astfel, la Satu Mare va ajunge, sub formă de franciză, afacerea unui semifinalist de Masterchef, Tudor Aposteanu care va fi condusă de aceeași echipă care conduce Cinque Bistro.

17022180_1226339344147281_5019993638466093531_n

Noul local se va numi Divan și va fi amplasat în Piața Libertății, numărul 4 sau mai ușor de identificat, pe Corso. Marea deschidere va avea loc în data 1 Martie, de la ora 13, când toți sătmărenii sunt invitați să ia parte la un show culinar deosebit și să guste „probabil cei mai buni burgeri din oraș”.

Localul este aranjat pentru a surprinde în mod plăcut publicul sătmărean dar este pregătit și să impresioneze papilele gustative ale acestora. Cei care doresc să se convingă sunt așteptați să fie prezenți la deschiderea noului local.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!