Divan by Cinque, locul unde găsești „probabil” cel mai bun burger din oraș și te primește un Masterchef

HomeActualitate

Divan by Cinque, locul unde găsești „probabil” cel mai bun burger din oraș și te primește un Masterchef

Un nou local modern și primitor și-a făcut loc pe piața sătmăreană, fiind deschis de la 1 Martie pentru sătmăreni. Divan by Cinque este la dispoziția

Un bucătar de la Masterchef își aduce rețetele de burgeri la Satu Mare. Un nou local în centru, în curând
Precis ai mâncat burger de la ei, dar nu știi povestea veselă și amuzantă a firmei Noki Food – cum s-a transformat un dormitor în bucătărie
Burgerii de la Divan Bistro, mai aproape de tine. Livrare la domiciliu, gratuită
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un nou local modern și primitor și-a făcut loc pe piața sătmăreană, fiind deschis de la 1 Martie pentru sătmăreni. Divan by Cinque este la dispoziția clienților începând de astăzi, 1 Martie. 

La un an de la deschiderea Cinque Bistro echipa managerială a făcut un nou pas și a decis să ofere sătmărenilor un nou loc unde pot trăi o experiență culinară. După contractarea unei francize de la Tudor Aposteanu, semifinalist la Masterchef, s-au dat drumul atât lucrărilor de modernizare al spațiului din Piața Libertății nr.4 cât și la instruirea bucătarilor pentru a crea burgerii după rețetele lui Tudor.

Deschiderea oficială a avut loc în 1 Martie, când orice invitat sau sătmărean curios care a trecut pragul noului local a fost primit cu un pahar de șampanie iar mai apoi servit cu un burger din partea casei. Suculența cărnii și savoarea acesteia au impresionat pe toată lumea, cei prezenți concluzionând că sunt „probabil”, cei mai buni burgeri din oraș.

Tudor a adus de la București pentru Divan by Cinque opt feluri de burgeri, la care se adaugă înca patru interpretări, cu pui și vegetarieni. De asemenea, în afară de burgeri, care se servesc cu cartofi steak sau prăjiți se pot servi salate sau bruschete, mai multe sortimente de bere dar și vin.

IMG_7160 IMG_7155 IMG_7145 IMG_7154 IMG_7161

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!