Scandalagiu așteptat după gratii, oprit și reținut la Petea. Spera să scape

HomeActualitate

Scandalagiu așteptat după gratii, oprit și reținut la Petea. Spera să scape

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un cetățean român, urmărit general pentru săvârșirea infracțiunii de

Fostul chestor Liviu Tăut, condamnat la 3 ani de închisoare, alături de polițistul care îl ajuta
Vasile Țânțaș a fost condamnat la un an de închisoare pentru că a distrus Hotelul Dacia
Fostul polițist Adrian Bota a fugit de Poliția de Frontieră, la un control la intrarea în țară
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un cetățean român, urmărit general pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

În data de 28 februarie a.c., în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul român Ciprian V., în vârstă de 35 de ani, din județul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către Judecătoria Satu Mare, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Sătmăreanul era condamnat la 4 luni de închisoare.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Sursa: ITPF Petea

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!