Ce caută și ce vând sătmărenii pe OLX. Rămâi uimit de cel mai căutat cuvânt!

HomeActualitate

Ce caută și ce vând sătmărenii pe OLX. Rămâi uimit de cel mai căutat cuvânt!

Mediul online a devenit fără doar și poate cel mai mare bazar,unde cea mai ciudată ofertă se întâlnește cu cumpărătorii perfect. La o simplă căutare n

Bărbat găsit mort!!! Sătmărean mâncat de către porcii pe care-i creștea
Din peste 8100 de porci tăiați în 2016, 26 au avut trichineloză. Odoreul, campion la numărul de porci infestați
Două alerte pentru județul Satu Mare. Nu e de glumă cu bolile acestea
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mediul online a devenit fără doar și poate cel mai mare bazar,unde cea mai ciudată ofertă se întâlnește cu cumpărătorii perfect. La o simplă căutare nici nu te gândești că ai găsi unele lucruri. Sătmărenii vând orice și cumpără aproapre orice.

OLX este una dintre cele mai cunoscute platforme online destinate vânzării și cumpărării de diferite produse, de la cele casnice, la mașini, terenuri, animale, apartamente și altele.

24524569_1_1000x700_bibelou-vechi-german-de-portelan-satu-mare

La capitolul vânzări, două obiecte atrag atenția internauților, la capitolul cele mai recente produse adăugate. Unul îl reprezintă o sampanie destinată „pentru pretențioși”, conform autorului . Acesta cere 400 lei pe sticla de șampanie „Roger desbordes & fils chavot” pe care o deține. Tot un produs mai special este un bibelou german care reprezintă un bărbat cu un felinar. Pentru acesta se cere 250 de euro.

La capitolul căutări lucrurile stau puțin altfel. Deși s-a scos taxa auto și toată lumea caută mașini, cele mai multe căutări pe OLX le înregistrează cuvintele „porci”, „purcei” și „tractoare”, semn că sătmărenii sunt interesați de domeniul agricol mai mult decât de altele. În top 10 căutări mai intra casele, o marcă de telefoane, și două mărci de mașini.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!