Cel mai iubit dintre primari! Ce cadou i-au făcut angajații unui primar din Satu Mare

HomeActualitate

Cel mai iubit dintre primari! Ce cadou i-au făcut angajații unui primar din Satu Mare

Zi mare pentru primarul comunei Păulești, Bontea Zenoviu Stelian. Edilul împlinește astăzi, 7 martie, frumoasa vârstă de 56 de ani. Deși este la primu

Zenoviu Bontea, primar Păulești: „PNL are nevoie de energia și experiența lui Adrian Cozma”
Primarul din Păulești a fost demis de Instituția Prefectului după o decizie ANI
Un primar din județ “se ia la trântă” cu Consiliul Județean din cauza unui drum
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Zi mare pentru primarul comunei Păulești, Bontea Zenoviu Stelian. Edilul împlinește astăzi, 7 martie, frumoasa vârstă de 56 de ani. Deși este la primul său mandat de primar, Bontea Zenoviu Stelian, are o bună colaborare cu cetățenii, cărora le-a câștigat încrederea prin munca depusă până acum și prin interesul arătat treburilor edilitare și oamenilor. Pentru că este un edil iubit de oamenii din jurul său, angajații administrației locale Păulești, la ceas aniversar, îi doresc multă sănătate, putere de muncă și noi realizări în plan profesional în folosul celor pe care-i reprezintă. Gândurile frumoase sunt însoțite de urarea: LA MULȚI ANI și la cât mai multe mandate!

17203779_1470533119645908_985353766_n

„Cu prilejul acestei zile marcată în calendar, venim cu multe urări de bine, să aveți multă putere și sănătate de a vă continua mandatul cu aceeași tărie de caracter și dorință de schimbări spre binele comunității. Toate succesele de până acum să fie un imbold de a continua să faceți lucruri frumoase în comuna Păulești. Toate scopurile și proiectele ce le derulați să devină cele mai prospere și realizările profesionale să fie cât mai numeroase. Vă dorim să aveți apreciere și recunoștință pentru munca pe care o depuneți, pentru a realiza schimbarea în bine până la capăt și pentru ardoarea cu care luptați pentru cauza oamenilor. LA MULȚI ANI”, este mesajul angajaților de la Primăria Păulești pentru cel mai iubit dintre primari.

Angajații de la Primăria Păulești i-au pregătit multe surprize plăcute primarului Bontea Zenoviu Stelian, care timp de 7 luni a reușit să se facă cel mai iubit și respectat edil din județ. Acesta este un mod de a-i răspunde pentru atenția care a aferit-o fiecărui angajat în parte, fie că a fost vorba de ziua lui de naștere sau de o problemă pe care a avut-o.

Pe această ocazie îi urăm și noi, colectivul de la ObiectivSm, un călduros „La mulți ani!!!”.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!