Noul director DSP, Marina Macrina, a fost instalat. Are o lună de mandat până la concurs

HomeActualitate

Noul director DSP, Marina Macrina, a fost instalat. Are o lună de mandat până la concurs

Direcția de Sănătate Publică are un nou director executiv începând cu această săptămână, după ce luni, subprefectul Tamas Altfatter a dat citire ordin

DSP cere sătmărenilor să colaboreze și să nu își facă nevoile în bazine, căci infectează apa
Se ascut cuțitele la DSP, începe bătălia. Trecutul unui candidat scos la lumină de un fost senator
Cum își bat joc angajații de la stat de micii antreprenori. Proces verbal scris “cu piciorul”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Direcția de Sănătate Publică are un nou director executiv începând cu această săptămână, după ce luni, subprefectul Tamas Altfatter a dat citire ordinului ministrului de numire în funcție a noului director.

Este vorba de Marina Macrina, care are la dispoziție o lună de zile pentru a exercita mandatul interimar, după care postul va fi scos la concurs.

„Subprefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamas a participat luni, 06 martie 2017 la instalarea noului director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, dr. Mihai Macrina Livia. Subprefectul a citit ordinul de numire a acesteia în noua funcţia şi i-a urat succes în activitatea sa.”, se arată pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului.

Date cu privire la vechimea doamnei Macrina Marina în DSP, cu privire la pregătirea, experiența și mandatul acesteia nu au fost făcute publice, precum nici informația cu privire la intențiile dânsei de a participa la concursul pentru post, în luna aprilie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!