Cel mai căutat burger din Satu Mare…peste 500 de comenzi în două săptămâni

HomeActualitate

Cel mai căutat burger din Satu Mare…peste 500 de comenzi în două săptămâni

Au trecut două săptămâni de la deschiderea celui mai nou bistro din municipiul Satu Mare și deja se pot face primele analize cu privire la cât de desc

Localul unde scapi de plictiseală sau de discuții inutile cu partenerul cu care iei masa. Și mai ți și copiii ocupați
Vrei să fii surprins plăcut și să ai o experiență culinară? Comandă de la Noki Food
Burgerii de la Divan Bistro, mai aproape de tine. Livrare la domiciliu, gratuită
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Au trecut două săptămâni de la deschiderea celui mai nou bistro din municipiul Satu Mare și deja se pot face primele analize cu privire la cât de deschiși sunt sătmărenii la experiențe culinare noi.

Divan Bistro a adus în Satu Mare rețete de burgeri cu totul inedite, care mai pot fi întâlnite doar în câteva locații din țară, ele fiind creația semifinalistului Masterchef Tudor Alexandru. Burgerul SUA este cel care a avut cea mai mare trecere în aceste două săptămâni, fiind cel mai apetisant din meniu.

Peste 500 de sătmăreni au trecut pragul localului sau au comandat la domiciliu acest sortiment de burger. Deși în rețetă burgerul este prevăzut să aibă 400 de grame, de puține ori bucătarii de la Divan se opresc la acest gramaj, oferind un plus clienților, în special la partea de carne.

17092138_408509676164316_588703625_n

De apreciat este că la Divan Bistro găsesc un sortiment de burger și cei care nu sunt prieteni cu carnea de porc sau cea de vită, sau sunt mai puțin gurmanzi și preferă ceva vegetarian. Nici cei care sunt la dietă nu sunt uitați, aceștia având ocazia să comande salate delicioase.

Dacă vi s-a făcut poftă sunteți așteptați la Divan, pe Corso, în Piața Libertății numărul 4.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!