Tupeu tinerilor din Oaș nu cunoaște limite. Ce le-a fost dat polițiștilor să găsească în trafic

HomeActualitate

Tupeu tinerilor din Oaș nu cunoaște limite. Ce le-a fost dat polițiștilor să găsească în trafic

La data de 10.03.2017, ora 12:15, polițiștii negreșteni  au identificat în trafic o tânără de  17 ani, din comuna Târșolț, la volanul unui autoturism

La doar 14 ani, prins de poliție la volan, pe drumurile publice. S-a ales automat cu dosar penal
Minor beat prins la volanul unei mașini în municipiul Satu Mare
Un minor, de 16 ani, a fost prins conducând pe străzile din Carei, după ce a furat mașina de la părinți
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 10.03.2017, ora 12:15, polițiștii negreșteni  au identificat în trafic o tânără de  17 ani, din comuna Târșolț, la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe  strada Mihai  Eminescu din Negrești Oaș. Întrucât tânăra nu poseda permis de conducere, pe numele acesteia a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis.

Tot în data de 10.03.2017, la ora  21:55, polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați despre faptul că în comuna Turț, a avut loc un accident de circulație. La fața locului polițiștii au  constatat  faptul că un tânăr de 21 de ani din Turț, a condus un autoturism prin localitate și la o intersecție   a pierdut controlul volanului  intrând cu autoturismul într-un cap de pod.  În urma evenimentului  a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost testat alcoolscop stabilindu-se astfel că avea  o alcoolemie de  0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!