Incendiu în Solduba. Omul și-a dat singur foc la casă

HomeActualitate

Incendiu în Solduba. Omul și-a dat singur foc la casă

O altă intervenţie a pompierilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, a fost necesară în cursul acestei nopţi, la o casă de locuit situată

O șură și un grajd din Căpleni au ars după ce copiii s-au jucat cu focul în zonă
ATENȚIE, CADE TENCUIALA! Pompierii intervin pentru a preveni accidente neplăcute
AMBULANȚA SATU MARE | Aproape 100 de intervenții pe zi
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O altă intervenţie a pompierilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, a fost necesară în cursul acestei nopţi, la o casă de locuit situată pe raza localităţii Solduba, incendiul fiind anunţat prin 112, în jurul orei 02:04.

Salvatorii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu pompierii voluntari ai SVSU Crucişor .

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga  locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate.

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: acoperişul şi  tavanul locuinţei (aproximativ 60 m2), ferestrele şi uşile din lemn, documentele personale ale proprietarului şi alte bunuri din casă.

În urma cercetărilor privind iniţierea incendiului a fost stabilită ca fiind cauza probabilă a acestuia, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu.

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!