Șoferi plin de tupeu…și de alcool în sânge

HomeActualitate

Șoferi plin de tupeu…și de alcool în sânge

Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic

A început sezonul aventurierilor pe două roți
Bărbat mort în urma unui accident auto
Tânar sub influenţa alcoolului a acroşat un stâlp
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii sătmăreni au acţionat pe parcursul zilei de ieri pe drumurile publice de pe raza judeţului, pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 161 sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.430 lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 3 permise de conducere și au ridicat un  certificat de înmatriculare.

De asemenea, s-au întocmit trei dosare penale pentru conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului, astfel:

În data de 16.03.2017, în jurul  orei 09.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au identificat un  sătmărean de 32 de ani, care conducea pe strada Magnoliei din Satu Mare un autoturism,  având o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Rutier au identificat pe strada Careiului din Satu Mare, un sătmărean de 35 de ani  care conducea autoturismul, având o concentratie de 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Polițiștii Serviciului Rutier au identificat ieri,  pe strada Brașov din Satu Mare, un sătmărean de 47 de ani,   care conducea autoturismul, având o concentratie de 0,70 mg/l alcool pur in aerul expirat.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!