UPDATE – Abel Oprea, tânărul care a murit în accidentul de la Homoroade

HomeActualitate

UPDATE – Abel Oprea, tânărul care a murit în accidentul de la Homoroade

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în seara zilei de vineri în localitatea Homoroade. O mașină a lovit un cap de pod, iar mai apoi s-a dat pest

Sătmărean mort în urma unui accident rutier în Sălaj – a fost spulberat de o mașină
Accident MORTAL! Un bărbat a fost făcut bucăți de un microbuz care a trecut peste el
Un copil de un an și patru luni și un bărbat au murit în accidentul de la Rătești
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în seara zilei de vineri în localitatea Homoroade. O mașină a lovit un cap de pod, iar mai apoi s-a dat peste cap și s-a oprit în afara carosabilului. 

În urma impactului violent dintre mașină și bucate de beton a capului de pod, două persoane au fost aruncate din mașină,fiind rănite grav. Din păcate pentru unuldintre ei, medicii de pe ambulanță nu a mai putut face nimic, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Este vorba Abel Oprea, din Homorodul de Sus, un tânăr de doar 20 de ani, absolvent al Scolii Profesionale Nr 7 din Satu Mare. Încă de azi noapte, de la ora 3, apropiații au postat mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook a tânărului.

Avea permisul de doar două săptămâni si el era cel care se afla la volanul autoturismuluo in momentul accidentului. Obținerea permisului a fost ultimul hop pe care Abel și-a propus să îl treacă acasă, dorind să plece la frații lui în străinătate, la muncă.

Deocamdată nu deținem informații cu privire la starea celeilalte victime a accidentului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!