Bătaie la Carei. Un bărbat a ajuns de la chef la spital cu fața „spartă”

HomeActualitate

Bătaie la Carei. Un bărbat a ajuns de la chef la spital cu fața „spartă”

În noaptea de duminică, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu în municipiul Carei, a fost sesizată despre faptul că un tânăr care se afla într-

Jandarmii au intervenit la Carei pentru a prinde un bătrân bătăuș care a făcut ravagii într-un bar
Un bătrân de 94 de ani din Tășnad s-a luat la bătaie cu hoțul care l-a jefuit
De la bătăușul din curtea școlii la campionul din ring – povestea luptătorului Marius Munteanu
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În noaptea de duminică, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu în municipiul Carei, a fost sesizată despre faptul că un tânăr care se afla într-o sală de evenimente de pe strada Someş din municipiul Carei a fost agresat de către o persoană de sex masculin.

Ajunsă la faţa locului, patrula a identificat persoana agresată şi a constatat faptul că aceasta prezenta urme de lovituri în zona capului fapt pentru care a luat măsuri pentru  transportarea acesteia la secţia primiri urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Carei pentru acordare de îngrijiri medicale.

Semnalmentele agresorului oferite oamenilor legii de către victimă, au uşurat misiunea jandarmilor care în timp foarte scurt au identificat agresorul în persoana lui C.P., de 21 de ani din Carei. După verificările efectuate la faţa locului jandarmii au stabilit că numitul C. P., pe fondul unor discuţii a încercat să-l lovească pe reclamant cu o sticlă în cap, dar acesta din urmă a barat lovitura după care agresorul a lovit victima cu pumnul în maxilar, iar aceasta  s-a lovit cu capul de perete

În urma îngrijirilor medicale acordate de personalul medical din cadrul secţiei primiri urgenţe, tânărul agresat a fost diagnosticat cu „plagă contuză regiunea scalpului, paretooccipitală stângă, prin agresiune fizică”, victima rămânând sub supraveghere la secţia primiri urgenţe.

Agresorul a fost invitat şi condus la sediul Grupei de Jandarmi Carei, unde pe numele acestuia au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de Lovire sau alte violenţe.

 

Sursa: IJJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!