Ilegalități în serie comise de un bărbat în doar câteva zeci de minute. I se pregătește un dosar gros

HomeActualitate

Ilegalități în serie comise de un bărbat în doar câteva zeci de minute. I se pregătește un dosar gros

Un bărbat de 40 de ani din comuna Apa, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după o tentativă de furt pe care ar fi comis-o în comuna Urziceni

Femeie arsă de vie în propria casă. Un incediu a băgat spaima într-un bloc întreg din Carei
Accident la Carei. O biciclistă a fost accidentată
Un careian, campion balcanic la aruncarea suliței și calificat la mondialele din Kenya
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un bărbat de 40 de ani din comuna Apa, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după o tentativă de furt pe care ar fi comis-o în comuna Urziceni, coroborată cu două  infracțiuni rutiere.

 

Intervenția promptă la un apel 112 a polițiștilor Secției Rurale Carei, a făcut un bărbat bănuit de tentativă la furt să fie identificat și prins.  În fapt, acesta ar fi  pătruns în dimineața zilei de 17.03.a.c. în locuința unui localnic din Urziceni Pădure, prin escaladarea unui geam de la etajul casei, cu scopul de a sustrage bunuri, dar a fost surprins de  un martor care a alertat  proprietarul și poliția.

Polițiștii ajunși la fața locului, au sesizat că din imediata apropiere a imobilului în cauză, pleacă în viteză un autoturism, astfel că după o urmărire pe un drum forestier,  la ieșirea din comună, a fost identificat autoturismul abandonat și ulterior, după căutări efectuate cu sprijinul efectivelor de jandarmi, a fost prins și cel care se afla la volan, respectiv un bărbat de 40 de ani din comuna Apa. După extinderea cercetărilor, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul cu care se deplasa, avea aplicate plăcuțe de înmatriculare false.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 2
DISQUS: 0