Unul mai alcolizat ca altul. Șoferii beți, prada polițiștilor în acest weekend

HomeActualitate

Unul mai alcolizat ca altul. Șoferii beți, prada polițiștilor în acest weekend

În data de 17.03.2017,  polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au fost identificat în trafic  un sătmărean de 38 de ani, care a fost  implicat întru-un

Doi șoferi „morți de beți” au provocat accidente în Halmeu și pe strada Odoreului în 1 Ianuarie
Doi șoferi au dat peste cap alcooltestul polițiștilor, când aceștia i-au oprit în trafic
Un tășnădean rupt de beat, prins la volan de polițiștii din localitate
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 17.03.2017,  polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au fost identificat în trafic  un sătmărean de 38 de ani, care a fost  implicat întru-un eveniment rutier cu pagube materiale,  produs pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare. Fiind   testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,10 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

În data de 18.03.2017,  în jurul orei 19:50, polițiștii  Secţiei de Poliţie Rurală Satu Mare, în timp ce executau  activităţi pe linie rutieră în localitarea Botiz, au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Noroieni din  localitate.

La volan a fost identificat un bărbat de 66 de ani din Botiz, care fiind testat cu aparatul alcoolscop, s-a stabilit că înainte de a se urca la volan, consumase băuturi alcoolice, întrucât aparatul a indicat o valoare a concentrației alcoolice de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Și în data de 19.03.a.c.polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au identificat șoferi în trafic care s-au urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice. Astfel, la ora 20:20,  a fost depistat  conducând pe DJ 194, în localitatea Lazuri, un bărbat de 40 de ani din localitate, având o concentratie de 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În jurul orei  02:20,  a fost depistat conducând  pe strada Aurel Vlaicu din  Satu Mare, un bărbat din  localitatea Dara, care fiind  testat cu aparatul etilotest, s- a constatat că avea o concentrație alcoolica de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambilor conducători auto le-au fost întocmite dosare penale.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!