Protest al angajaților CFR. Activitatea a fost oprită două ore

HomeActualitate

Protest al angajaților CFR. Activitatea a fost oprită două ore

În data de 22 martie, începând cu ora 7:00, o parte dintre angajaţii feroviari au oprit spontan lucrul. Această acţiune afectează circulaţia  unor tre

Succes pentru un deputatul Magyar Lorand: „Se păstrează cursa Satu Mare-București și există șanse de regularizare a cursei Halmeu-Satu Mare”
Veste proastă pentru cei cu drum de București. Lovitură dată de CFR sătmărenilor!
Deputatul Magyar Lorand se ia în piept cu CFR și îi critică pentru scoaterea cursei Satu Mare- București
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 22 martie, începând cu ora 7:00, o parte dintre angajaţii feroviari au oprit spontan lucrul. Această acţiune afectează circulaţia  unor trenuri.

 

Oprirea lucrului are loc în contextul în care administraţia şi federaţiile sindicatele reprezentative se află deja în negocieri pentru semnarea noului Contractul Colectiv de Muncă 2017-2018, negocieri în cadrul cărora conducerea CFR Călători a anunţat că în bugetul companiei pentru anul 2017 este inclusă o creşterea a fondului de salarii, creştere care se va regăsi în urma negocierilor, în salarii.

 

Administrația intenționează să reașeze clasele de salarizare, în funcție de fondul de salarii care se va asigura prin bugetul de venituri si cheltuieli al CFR Călători, pentru funcțiile de bază: acari, manevrați, șefi de manevră, conductori, șefi de tren, casieri, informatori din ramura MC și pentru funcțiile de execuție din celelalte ramuri, cu posibilitatea de diferențiere în funcție de complexitatea și de volumul de muncă.

Informații Trenul meu

Rugăm pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre întârzierile care se înregistrează în trafic, la personalul nostru din staţii sau:

– 0219521 – INFO CFR (trafic intern).

–  numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE http://aplicatii.cfrcalatori.ro/ro/informatii-telefonice.

–  021.319.0358 – Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti;

–  în aplicația TRENUL MEU (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

– verificați tabelele de sosire/plecare a trenurilor, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul CAMERE WEB;

Celor care doresc să renunțe la călătorie, la cerere li se va restitui contravaloarea biletelor.

CFR Călători este deschisă dialogului şi transparenței în relația cu angajații și cu partenerii sociali, astfel încât să putem identifica soluțiile potrivite contextului actual.

 

Sursa: CFRCALATORI.RO

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!