Pietonii loviți pe trecere, la ordinea zilei. Două cazuri în două zile

HomeActualitate

Pietonii loviți pe trecere, la ordinea zilei. Două cazuri în două zile

În data de 22.03.2017 în jurul orei 14:20 un bărbat de  66 ani din Terebești, conducând un autoturism pe DN 19/A, a accidentat o tânără de  20 de ani

Accident la Carei. Copil de 12 ani lovit pe trecere de o șoferiță neatentă
Pieton accidentat pe trecere în Botiz
Două domnișoare, aflate la volan, au luat pe capotă ieri, trei persoane. Accidentele de pe C.A Rosseti și Octavian Goga
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 22.03.2017 în jurul orei 14:20 un bărbat de  66 ani din Terebești, conducând un autoturism pe DN 19/A, a accidentat o tânără de  20 de ani din Rătești, care s-a angajat în  traversarea  drumului public pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, în orașul Ardud.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a tinerei, iar testarea alcoolscop a relevat faptul că cel de la volan nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 22.03.2017, la ora 19.30, pe DN 19, un conducător auto de  49 ani, din Satu Mare, conducând  un autoturism în localitatea Botiz,  a accidentat grav o minoră  de  17 ani, respectiv ușor  o altă minoră de  11 ani, ambele din Botiz, care traversau strada pe trecerea de pietoni marcată si semnalizată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cadrul dosarului penal constituit în acest sens.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!