Sătmărenii sunt așteptați în număr mare la „Marșul pentru viață”

HomeActualitate

Sătmărenii sunt așteptați în număr mare la „Marșul pentru viață”

Municipiul Satu Mare se înscrie printre cele 285 de localităţi unde sâmbătă, 25 Martie, va avea loc, simultan, „Marşul pentru viaţă”. Aceasta este

Pompierii au stabilit cauzele incendiului de la Poiana Codrului
„Criminali” la volan, opriți zilnic în trafic de polițiști
Fura din bancomante în Grecia și a fost prins la Satu Mare. A ajuns rapid după gratii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Municipiul Satu Mare se înscrie printre cele 285 de localităţi unde sâmbătă, 25 Martie, va avea loc, simultan, „Marşul pentru viaţă”.

Aceasta este cea de-a VII-aediţie a acestui marş care susţine în primul rând, prin vocea promotorilor lui,interzicerea avorturilor şi a abandonului. Marşuleste programat să înceapă la ora 12:30 de pe platoul din faţa Muzeului Judeţean.

Ca şi în anii anteriori, de la locul de întâlnire, cu escortă, se va porni pe jos pe Bulevardul I.C. Brătianu, apoi Piaţa Libertăţi, Pasajul Corneliu Coposu, ca mai apoi marşul să se încheie în groapa din Pasajul Coposu. Evenimentul este autorizat să dureze aproximativ două ore.

Deşi se prezintă ca o acţiune civică, apolitică şi neconfesională, la Satu Mare „Marşul pentru viaţă”,este promovat de Asociaţia „Acoperământul Maicii Domnului” care este fondată în jurul Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, unul din preoţii acestei biserici fiind şi cel care promovează marşul în emisiunile televizate de la posturile locale.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!