OAMENI FĂRĂ SUFLET! Bebeluș mort descoperit în gunoi la Carei

HomeActualitate

OAMENI FĂRĂ SUFLET! Bebeluș mort descoperit în gunoi la Carei

Un caz de-a dreptul șocant a fost scos la lumină astăzi, 29 Martie, la Carei. Un om a străzii a fost cel care a dat alerta și a pus pe jar autoritățil

Moș Crăciun aduce o Dacia Duster pentru un client Shopping PLAZA. Intră în concurs și tu!
Analiza polițiștilor la accidentul de ieri dintre Botiz si Ciuperceni – trei persoane au fost rănite
Mașina unui sătmărean, daună totală într-un accident în Maramureș. Un tir plin cu pietriș s-a răsturnat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un caz de-a dreptul șocant a fost scos la lumină astăzi, 29 Martie, la Carei. Un om a străzii a fost cel care a dat alerta și a pus pe jar autoritățile.

Omul căuta de mâncare într-un tomberon din spatele blocurilor din cartierul Mihai Viteazu II din Carei, câd a dat peste trupul neînsuflețit al unui nou născut. Oamenii legii au fost alertați imediat și s-au prezentat la fața locului, unde au izolat perimetrul și au început cercetările. De la ora 9, oră când s-a făcut descoperirea, tot orașul a fost în alertă, întrebându-se cine a putut face acest gest lipsit de sentiment.

În primă fază oamenii legii au apelat la ajutorul oamenilor pentru a reușit să obțină mai multe informații despre caz și să afle dacă bebelușul a fost născut viu sau mort. În urma cercetării mai atente la fața locului s-a ajuns la concluzia că bebelușul a fost născut viu, fiind găsită în apropiere și placenta mamei. Acesta a murit ulterior,după ce a fost aruncat la gunoi, afirmă surse judiciare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!