Ambulanța acuzată de lipsă de profesionalism și pregătire în cazul accidentului mortal de la Negrești – O ALTĂ VARIANTĂ

HomeActualitate

Ambulanța acuzată de lipsă de profesionalism și pregătire în cazul accidentului mortal de la Negrești – O ALTĂ VARIANTĂ

Sfârșitul de săptămână a fost unul sângeros pe șoseleledin Negrești, după ce un alt accident i-a luat viața unui tânăr de numai 23 de ani. Acesta se a

Un copil de un an și patru luni și un bărbat au murit în accidentul de la Rătești
Accident mortal produs în Drăgușeni. O persoană a decedat
Sătmăreni implicați într-un accident mortal în Austria. Un mort și un altul în comă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sfârșitul de săptămână a fost unul sângeros pe șoseleledin Negrești, după ce un alt accident i-a luat viața unui tânăr de numai 23 de ani. Acesta se afla la volanul unei mașini și efectua o manevră de întoarcere când a fost lovit din spate de un alt autoturism. Din păcate pentru el șansele de supra viețuire au fost minime.

În comunicatul de presă care a precedat evenimentul, remis de Serviciul de Ambulanță Județean se specifica faptul că prietenii decedatului au fost recalcitranți și au obstrucționat munca angajaților depe ambulanță, făcând scandal chiar și la spitalul din Negrești Oaș.

La câteva zile după accident, după ce durerea a început să fie ținută sub control, rudele tânărului mort în accident își prezintă varianta din acea seară fatidică. Ei acuză ambulanța de lipsă de pregătire în intervenția de la acel accident.

„Pe lânga faptul că au venit la 8 minute după apelul la 112, au venit să ceară de la noi o rangă, să poată să deschidă ușa decedatului, apoi au venit fără defibrilatorul încărcat, l-au pus pe unchiul meu, care nu e cadru medical, să îi facă resuscitare, sau cum se numește când îi apasă cu mâinile pe inimă, tot unchiul meu i-a făcut și respirație gură la gură. A venit prima data ambulanța, ca ei n-au ce face, pe urma a venit Smurdu total neechipat, cu o viteză de reacție a melcului, nu s-au grăbit deloc să-l pună pe targă, să-l ducă la spital. S-a ajuns la spital unde fratele decedatului și unchiul meu, care a ajuns primul la accident, au început să plângă de disperare, care este normală în astfel de situatii, fără absolut nici o amenințare la adresa nimănui. Nu spun povesti. Am fost acolo, am fost lângă ei toata noaptea aia…”, afirmă una din persoanele apropiate persoanei decedate,prezentă la tot firul evenimentelor din aceaseară.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!