Sportiv sau măcar microbist? Repriza a treia se joacă „La Liga”

HomeActualitate

Sportiv sau măcar microbist? Repriza a treia se joacă „La Liga”

De câte ori nu ai ieșit în oraș cu câțiva prieteni ca să urmărești la o terasă la bere un eveniment sportiv, fie el meci de fotbal, tenis sau curse de

Omul cu cea mai mare colecție de halbe din România este sătmărean. Are peste 900 de exemplare
O festivitate „spumoasă” de deschidere a BierFest Satu Mare FOTO&VIDEO
Vrei să te distrezi la terasă dar să nu se uite toți la tine? Royal Garden e soluția – GALERIE FOTO
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De câte ori nu ai ieșit în oraș cu câțiva prieteni ca să urmărești la o terasă la bere un eveniment sportiv, fie el meci de fotbal, tenis sau curse de mașini și nu ai avut liniște din cauza altora care voiau să vadă altceva sau se arătau deranjați de entuziasmul cu care trăiai tu meciul?

Ei bine, de acum uită de așa ceva, pentru că în Satu Mare s-a deschis primul local dedicat în totalitate celor care iubesc sportul mai presus de orice, indiferent că e fotbal, baschet, handbal, tenis, hochei sau orice alt sport. „La Liga” deschis pe Bulevardul Cloșca este dedicat tuturor celor care doresc să trăiască intensitatea unui meci alături de prieteni și de oameni cu aceeași pasiune, chiar dacă nu cu aceeași echipă favorită.

17499133_990339451101538_8562437707278349476_n

Ce aduce special „La Liga” pentru iubitorii sportului și nu pot avea ei acasă? Ei bine, la „La Liga” au parte de cel mai mare ecran pe care nu rulează niciodată altceva decât sport. Cu o diagonală de 3 metri, ecranul este vizibil din orice colț al localului, fiind imposibil să stai undeva și să ratezi golul echipei favorite. Asta dacă nu ești prea ocupat cu alunele sau covigreii pe care îi primești cadou la comanda de bere pe care o faci împreună cu prietenii.

IMG_7595

„La Liga” nu doar că încurajează pasiunea pentru privitul sportului, ci și sportul în sine. Dar mai ales repriza a treia. Astfel, toți cei care închiriază terenurile de fotbal de la baza Campionii din Micro 17 sau Rania au parte de tichete de reducere sau chiar gratuitate pentru lada de bere comandată pentru echipă, după meci, la „La Liga”. Și dacă se face cald și vrei să te răcorești la o bere, terasa generoasă poate primi două echipe de fotbal, ca să o dea la pace, la o bere, după un meci disputat intens.

17457332_988694661266017_2471239544149000417_n IMG_7593

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!