Unii se lamentează, alții acționează. Un primar din județ a dat afară Florisalul din comună

HomeActualitate

Unii se lamentează, alții acționează. Un primar din județ a dat afară Florisalul din comună

În timp ce în municipiul Satu Mare se poartă mici războaie cu privire la Florisal și activitatea acestei companii de salubritate, mai ales acum, când

Vezi cine va reprezenta județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Nord-Vest
Primăria care pune capăt harababurii din comună! Toate străzile vor avea nume pentru a putea fi incluse mai ușor în proiecte de asfaltări
Primarul din comuna Socond este acuzat că folosește angajații primăriei și utilajele în scopuri personale
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În timp ce în municipiul Satu Mare se poartă mici războaie cu privire la Florisal și activitatea acestei companii de salubritate, mai ales acum, când se percepe o taxă suplimentară ca urmare a penalizării de mediu primită, un primar din județ a dat afară firma de salubritate.

Este vorba de comuna Odoreu, acolo unde Florisal nu mai activează începând din această săptămână, conform unui anunț oficial făcut de conducerea primăriei.

„Incepand cu data de 01.04.2017 SC FLORISAL SA nu mai colecteaza deseurile de pe raza comunei Odoreu. Firma care va asigurata serviciul de salubritate este DEIOSIM COM S.R.L.. Acest operator va colecta deseurile menajere in fiecare zi de MIERCURI SI JOI a saptamanii. In saptamana ce urmeza deseurile menajere vor fi colectate MIERCURI SI JOI. Vom face un program, impreuna cu operatorul, pentru colectarea selectiva a deseurilor reciclabile. Va rugam sa comunicati acest mesaj tuturor persoanelor care domiciliaza in comuna Odoreu. Multumim.”, se arată în comunicarea primăriei pe pagina de Facebook oficială.

Ca urmare a schimbării firmei de salubritate, odorenii vor avea și 43 de puncte de colectare selectivă în comună.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!