Începe „Săptămâna Prevenirii Criminalității”. Accent sporit pus pe siguranța în mediul online

HomeActualitate

Începe „Săptămâna Prevenirii Criminalității”. Accent sporit pus pe siguranța în mediul online

Campania „Săptămâna Prevenirii Criminalității”,o campanie națională, a ajuns în acest an în Satu Mare la cea de-a XII-a ediție. Ca o noutate, începând

ELEVII COLEGIULUI MIHAI EMINESCU IMPLICAŢI ÎN CAMPANIA ,,IUBEŞTE INTELIGENT!”
Tinerii de la Centrul Roua din Hurezu Mare și cei de la Asociația Stea au fost instruiți cum să se ferească de violența sexuală
Campanie de prevenire în cadrul Programului Educațional LOGA DANCE SCHOOL
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Campania „Săptămâna Prevenirii Criminalității”,o campanie națională, a ajuns în acest an în Satu Mare la cea de-a XII-a ediție. Ca o noutate, începând din 2017 campania va avea două ediții anuale, una de primăvară și una de toamnă.

Campania își dorește să atragă atenția populației asupra mai multor aspecte, prin conștientizarea pericolelor la care aceștia se expun în fața infractorilor de diferite tipuri. Introducerea privind campania a fost făcută de către subcomisar Felicia Hrihorișan. Aceasta a fost însoțită la conferința de lansare de către Marius Mureșan – șef Birou Ordine Publică, Inspector Lavinia Chiorean și Flaviu Pișcorean – șef birou rutier municipiul Satu Mare.

În acest an campania nu mai se focuseazăpe câte un subiect în fiecare din cele cinci zile, conducerea centrală considerând necesară acordarea unui interes sporit siguranței înmediul online, după ce în ultima perioadă mai mulți tineri au fost victime ale mediului online cu tot ceea ce implică el, dar și pentru a conștientiza părinții cu privire necesitatea unei supravegheri a celui mic în timp ce acesta accesează internetul. Acesta va fi subiectul zilelor de marți și miercuri și va ajunge la Colegiul Thenic„Eliza Zamfirescu”, Școala Gimnazială „Octavian Goga”, Școala Gimnazială Mădăras și Școala Gimnazială „Mircea Eliade”.

Alte teme care vor fi abordate în cadrul acestei campanii sunt prevenirea furturilor din locuințe și a înșelăciunilor, desfășurată luni la Carei, Moftin și Căuaș dar și „Prevenirea Violenței în Familie”,temă careva fi abordată în cadrul unei discuții cu un grup de angajați ai companiei Draxlmaier, o acțiune în premieră pentru ambele entități. Ziua de vineri este dedicată prevenției rutiere, urmând să se desfășoare în Grădina Romei în colaborare cu o școală de șoferi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0