Un bărbat a căzut de la 3 metri, în timp ce repara un acoperiș

HomeActualitate

Un bărbat a căzut de la 3 metri, în timp ce repara un acoperiș

În  data de 31.03.2017, în jurul  orei 15:40, polițiștii Secției Rurale Satu Mare au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că o persoană  a căzu

Un bărbat care a picat de pe scară a ajuns la spital la Baia Mare
Un bărbat se află pe patul de moarte după ce a suferit un accident în magazinul Unicarm
Accident de muncă la marele Draxlmaier. Un cărucior cu cabluri a căzut peste o angajată
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În  data de 31.03.2017, în jurul  orei 15:40, polițiștii Secției Rurale Satu Mare au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că o persoană  a căzut de pe o hală situată în parcul industrial Vetiș.

Din verificarile efectuate la fata locului de o echipă operativă,  s-a stabilit faptul că un sătmărean de 49 de ani, care efectua lucrări de reparații la acoperișul unei hale aparținând societății la care era angajat, a căzut de la o înălțime de aproximativ 3 m.

Cel în cauză  fost transportat cu ambulanţa la Unitatea de Primirii Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, prev.și ped. de art.349, alin.1 și art.350 alin.1 din C.Pen.

SursA: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!