Deputatul Ioana Bran susține internaționalizarea firmelor românești

HomeActualitate

Deputatul Ioana Bran susține internaționalizarea firmelor românești

Deputatul sătmărean Ioana Bran se dovedește a fi unul dintre cei mai activi aleși ai sătmărenilor din acest mandat, numărul de luări de cuvânt și de d

Deputatul sătmărean Ioana Bran le-a vorbit colegilor despre necesitatea și importanța învățământului dual
Aflată în vacanță parlamentară, deputatul PSD Ioana Bran, continuă întâlnirile cu cetățenii la birourile din teritoriu
PSD Satu Mare își arată încă o dată sprijinul total pentru acțiunile și punctele de vedere ale conducerii centrale a partidului, alături de toți parlamentarii sătmăreni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deputatul sătmărean Ioana Bran se dovedește a fi unul dintre cei mai activi aleși ai sătmărenilor din acest mandat, numărul de luări de cuvânt și de declarații a acesteia fiind în creștere de la o lună la alta. Deputul PSD Satu Mare nu are trac să apară la tribună în fața colegilor și să susțină, în nume personal sau al partidului unele proiecte pe care colegii ei deputați le dezbat și urmează să le voteze.

Aceasta le-a prezentat în ședința de marți colegilor deputați motivarea pentru susținerea proiectului 156/2017 privind internaționalizarea agenților economici români prin instituirea în perioada 2017-2020 a unui program de susținere a acestora. Mai exact se dorește ca un număr cât mai mare de firme să își extindă aria de activitate și să ajungă să aibă relații comerciale și un număr cât mai mare de clienți din alte țări.

„Munca antreprenorului român trebuie promovată la nivel internațional iar implicit prin ea, imaginea României. Promovarea produselor firmelor mici și mijlocii pe piețele externe, la târguri,expoziții și misiuni economice va avea urmări pozitive și prin creșterea numărului locurilor de muncă, atragerea de noi investitori dar și atragerea unor noi producători de a se dezvolta iar cei existenți de a-și diversifica producția.”, a afirmat deputatul Ioana Bran de la tribuna Camerei Deputaților.

Finalitatea acestui proiect ar fi apariția unui număr de produse românești mai mare pe rafturile magazinelor din străinătate, nu doar în magazinele deschise de români ci și în alte magazine. În acest capitol intră și serviciile, acolo unde se cunoaște că românii concurează serios alte popoare la calitatea muncii. Internaționalizarea firmelor se urmărește să se realizeze prin susținerea acestora să participe la târguri și expoziții internaționale, la misiuni economice, dar și la crearea unei identități vizuale, a unei pagini web și participarea la cursuri de pregătire.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!