Gospodăria unei familii din Balta Blondă a fost salvată la timp de pompierii sătmăreni

HomeActualitate

Gospodăria unei familii din Balta Blondă a fost salvată la timp de pompierii sătmăreni

În data de 05.04 a.c. la ora 21:17, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producere

O casă din Negrești a ars după ce fânul depozitat în ea s-a aprins de la o țigară
Intervenție promptă a pompierilor la un incendiu în municipiul Satu Mare
10 persoane au fost evacuate în toiul nopții dintr-un bloc din centrul orașului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 05.04 a.c. la ora 21:17, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă din cartierul Balta Blondă.

La adresa menționată s-au deplasat două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. La momentul sosirii, incendiul se manifesta violent la o magazie în care erau depozitate aproximativ 6m3 de lemne pentru foc.

Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul cu promptitudine, împiedicând astfel propagarea acestuia la casa de locuit din apropierea magaziei.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost provocat de aprinderea materialului lemnos în urma extinderii unui incendiu de vegetație uscată din imediata vecinătate a imobilului.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars materialul lemnos din structura  acoperişului și lemnele de foc depozitate în magazine.

 

Sursa: ISU „Someș” Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!