Nici ție nu-ți place să gătești pentru masa de Paște? Comandă de la Promena

HomeActualitate

Nici ție nu-ți place să gătești pentru masa de Paște? Comandă de la Promena

Conform tradiției românești, sărbătorile sunt întâmpinate cu casa plină și masa pusă. Și dacă să umpli casa cu prieteni și cu familie e ceva plăcut, s

Tu ce pui pe masă de sărbători? Platouri tradiționale la cel mai bun preț
Platouri pentru sărbători de la Cinque Bistro. Garanția satisfacției invitaților tăi
Vrei să scapi de stresul statului în bucătărie de Paște. Comandă platourile de la Restaurant Yago
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Conform tradiției românești, sărbătorile sunt întâmpinate cu casa plină și masa pusă. Și dacă să umpli casa cu prieteni și cu familie e ceva plăcut, să pui masa pentru toți nu mai e o sarcină atât de entuziasmantă, mai ales dacă trebuie să gătești chiar tu.

15439894_1842383322686789_1023820597344560570_n

Norocul vine însă din partea restaurantului Promena, cel care și-a asumat și cu ocazia altor evenimente prepararea mâncărurilor tradiționale specifice evenimentului, pe care tu să le iei direct acasă. Astfel poți să ai și de Paște o masă îmbelșugată, gustoasă și de pe care să nu lipsească nimic, de la șuncă, drob de miel, umpluturi până la ouă fierte, cu cel mai mic efort, fără să umpli casa de fum și să ai nevoie de o zi întreagă de muncă.

Cei de la Restaurantul Promena răspund cerințelor voastre culinare și sunt gata să realizeze cele mai deosebite platouri cu care să umplii masa de sărbători și să saturi și cei mai pretențioși clienți posibili.

Pentru comenzi apelați numărul de telefon: 0747 549 574

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!