Cerșetorii și boschetarii, în lumea lor prin Satu Mare. Poliția Locală îi amendează dar nu ne scapă de ei

HomeActualitate

Cerșetorii și boschetarii, în lumea lor prin Satu Mare. Poliția Locală îi amendează dar nu ne scapă de ei

Municipiul Satu Mare, deși privit de cei care locuiesc aici ca un oraș sărac, are suficient potențial încât pe spatele sătmărenilor de bună credință,

Poliția Locală a „fugărit” mai mulți oameni ai străzi „cazați” în ștrandul vechi
Poliția Locală continuă „curățenia de primăvară” pe străzile din oraș. 10 femei, cu 17 copii, trimiși înapoi acasă în Sălaj
Scene de lumea a treia! Copiii puși să se umilească în genunchi în fața trecătorilor, pentru a primi bani
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Municipiul Satu Mare, deși privit de cei care locuiesc aici ca un oraș sărac, are suficient potențial încât pe spatele sătmărenilor de bună credință, care plătesc taxe și impozite, care se duc la muncă și pe urmă își lasă banii în afacerile din zonă, să trăiască și alte persoane căpușă, care nu fac altceva decât să profite de bunătatea sau încrederea celor de bună credință.

Conform unui raport al Poliției Locale Satu Mare, în luna aprilie au fost identificate apelând la mila publicului, mai exact la cerșit, 115 persoane. Acestora li s-a întocmic proces verbal de contravenție, ei s-au ales cu amendă, dar acesta este un demers pe care putem să îl numim fără frică unul „degeaba”, pentru că cei peste 10.000 lei cât constituie toate aceste amenzi nu vor fi plătite niciodată și nici de persoane în cauză nu suntem scăpați, ele putând fi întâlnite în continuare la cerșit.

De asemenea cei de la Poliția Locală împreună cu Poliția Municipiului au dat iama și în cuibul de boschetari de pe Horea, numărul 6, unde „recolta” a fost destul de bună, dar este greu de crezut că problema este rezolvată.

„Au fost desfăşurate două acţiuni în colaborare cu Poliţia Municipiului Satu Mare la locuinţele sociale de pe str. Zefirului şi pe str. Horea nr.6 în vederea depistării persoanelor care locuiesc fără forme legale precum şi a celor care prezintă interes operativ. Cu această ocazie au fost întocmite un număr de 17 procese verbale de contravenţie, iar 14 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului pentru continuarea cercetărilor.”, se arată în raportul Poliției Locale pe luna martie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!