„Vitezomanul Gică” chiar există! Polițiștii l-au lăsat fără permis după ce l-au prins cu 139km/h în oras

HomeActualitate

„Vitezomanul Gică” chiar există! Polițiștii l-au lăsat fără permis după ce l-au prins cu 139km/h în oras

În contextul activităţilor desfășurate în scopul creşterii gradului de siguranţă pe drumurile publice,  în urma controalelor asupra vehiculelor, pentr

Polițiștii sătmăreni au fost alături de elevi la începutul anului școlar. Măsuri sporite în zona școlilor
Un hacker care acționa în Anglia, a fost prins în Satu Mare
Aceștia sunt, precis, cei mai tineri hoți! Poliției i-a luat o săptămână să îi prindă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În contextul activităţilor desfășurate în scopul creşterii gradului de siguranţă pe drumurile publice,  în urma controalelor asupra vehiculelor, pentru neregulile constatate, polițiștii au  aplicat 322 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe, peste 70, pentru depășirea limitei legale  de viteză. Pentru  10 dintre șoferii surprinși de aparatele radar depășind viteza legală, s-a dispus și măsura complementară de ridicare în vederea suspendării a permisului de conducere. Recordul de viteză captat în acest week-end de aparatele radar ale poliției, a fost înregistrat în data de 08.04.2017, în jurul orelor 10.00, cînd un tânăr conducător auto de 24 ani din  Tarna Mare, a condus un autoturism pe strada Botizului din municipiul Satu Mare, cu o viteză de 139 km/h, pe sector de drum unde limita maximă admisă este de 70 km/h.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de aproximativ 60 000 de lei.

Pe lângă permisele suspendate  pentru depășirea vitezei legale, au mai fost ridicate în vederea suspendării 16 permise de conducere, din care 7 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni.

Și în Săptămâna Mare, polițiștii continuă să acționeze pentru prevenirea faptelor antisociale, astfel ca sărbătorile Pascale să fie mai sigure. În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!