De 1 mai sătmărenii nu se înghesuie pe litoralul românesc, dar aleg destinații externe. Vezi ce preferințe au!

HomeActualitate

De 1 mai sătmărenii nu se înghesuie pe litoralul românesc, dar aleg destinații externe. Vezi ce preferințe au!

Mai sunt mai bine de două săptămâni până la mini vacanța de  1Mai, dar cei mai harnici și mai hotărâți sătmăreni și-au rezervat deja locurile în stați

Cea mai scumpă vacanță plătită de o familie de sătmăreni!!! Unii nu câștigă banii ăștia nici în 2 ani
Zeci de sătmăreni lăsați cu ochii în soare de agenția de turism House of Travel. Zeci de mii de euro prejudiciu
Sătmărenii au cumpărat vacanţe de peste 80.000 euro de Black Friday. Vacanțele în Thailanda s-au dat în 30 de minute
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mai sunt mai bine de două săptămâni până la mini vacanța de  1Mai, dar cei mai harnici și mai hotărâți sătmăreni și-au rezervat deja locurile în stațiunile în care obișnuiesc să meargă de obicei, sau acolo unde au visat de mult să ajungă dar nu au avut ocazia până acum.

„Și în acest an destinația preferată a sătmărenilor pentru zilele libere de 1 mai este stațiunea Băile Felix. Aici deja cu greu mai găsim o cameră liberă, eventual la un hotel de 2* sau 3*. Sătmărenii au preferat pachetele de 4 zile pentru perioada vineri – luni la hotelurile de 4* din stațiune unde un pachet de cazare cu 2 mese/zi a început de la 550 lei/pers.”, afirmă Mircea Spătar, managerul agenției de turism Paralela45.

Nudoar în țară își fac sătmărenii vacanța de 1 mai. Cei care și-au permis să își prelungească de la muncă cu încă câteva zile micul concendiu, au ales să plece în afară, în destinații unde nu își fac griji pentru vreme..

„Având în vedere și vacanța copiilor de după Paște, care durează până în 1 mai, destinații foarte căutate pentru un sejur de 7 nopți în afara României  au fost  Egipt și Cipru. În aceste locații vremea este excelentă pentru plajă, cu temperaturi de peste 30 de grade, iar apa mării are o temperatură de peste 20 de grade. Un pachet de 7 nopți în Egipt cu avion din Budapesta și cazare la hotel de 5* all inclusive începe de la 449 euro/pers cu taxe incluse.

Tot pachet de 7 nopti de aceasta data cu avion din Cluj Napoca spre Cipru la un hotel de 4* cu demipensiune incepe de la 399 euro/pers taxe incluse.”, mai afirmă Mircea Spătar.

Sunt căutate și ofertele de tip city break, în special în capitalele europene mai apropiate de Satu Mare unde se poate ajunge ușor cu masina : Budapesta, Cracovia, Viena și Praga, acestea fiind în topul preferințelor. Ofertele petru aceste destinatii pentru 3 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 3* încep de la 89 euro/pers.

„Sunt puțini sătmărenii care au ales să își petreacă zilele libere de 1 mai la mare, în special datorită distanței destul de mari pe care o au de parcurs și lipsa curselor de avion din zonă spre Constanța, acestea încep abia în luna iunie. Un sejur de 3 nopți/4 zile la un hotel de 3* cu mic dejun în stațiunea Mamaia începe de la 319 lei/pers iar la un hotel de 4* în aceeași stațiune de la 430 lei/pers.”, mai afirmă managerul agenției de turism Paralela45

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!