Primarii din județ, tineretul și seniorii se strâng în jurul lui Adrian Cozma pentru a-l face președinte

HomeActualitate

Primarii din județ, tineretul și seniorii se strâng în jurul lui Adrian Cozma pentru a-l face președinte

Partidul Național Liberal pare să se simtă incomod în postura pe care o are la Satu Mare, cea de partid aflat la putere pe plan local, dar fără conexi

Consilierul județean către Primăria Satu Mare : „Facem parcări, facem piață modernă și pe urmă punem taxe.”
Adrian Cozma: „Milioanele din PNDL, un joc de imagine al PSD. Banii vor rămâne doar pe hârtie?!”
PNL Tășnad trece peste capul conducerii partidului și votează împotriva excluderii lui Adrian Cozma din partid
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Partidul Național Liberal pare să se simtă incomod în postura pe care o are la Satu Mare, cea de partid aflat la putere pe plan local, dar fără conexiuni înspre administra mare, acolo unde se află în opoziție. Acest lucru se resimte cel mai mult în rândul celor din prima linie, a primarilor, care prin Zenoviu Bontea, primar la Păulești s-au ridicat zilele trecute și i-au propus consilierului județean Adrian Cozma să candideze la șefia organizației județene a PNL.

Adrian Cozma a organizat o conferință de presă pentru a-și prezenta public candidatura în interiorul partidului, conferință la care a avut alături 9 oameni din partid, în special aleși locali, dar și oameni cu vechime și ani în partid, Augustin Iștoc fiind un exemplu în acest sens. Tineretul și seniorii au agreat de asemenea ideea ca partidul să pornească pe un nou drum cu Adrian Cozma la cârmă.

„Pornesc cu gânduri de a veni cu o echipă competentă, cu oameni care au demonstrat că se poate, am alături primari, am alături care au demonstrat atât pe plan politic cât și profesional. Normal că nu se limitează echipa pe care doresc să o contruiesc în interiorul Partidului Național Liberal doar la cei care suntem astăzi prezenți, nu este o echipă a mea, este o echipă a PNL.

Este nevoie de o reformă. Această sintagmă este folosită peste tot în lume acolo unde lucrurile nu merg bine. Poate a devenit demonetizată această sintagmă, dar prin aceasta nu înțelegem doar schimbarea unei conduceri, ci schimbarea unei mentalități, prezentarea unor noi proiecte, noi viziuni și desigur și recredibilizarea prin metoda de comunicare și ceea ce vom comunica. Vrem să prezentăm o alternativă în Satu Mare la ceea ce prezintă celelalte partide astăzi și dorim de asemenea să venim cu priecte care să genereze modernizarea municipiului și județului Satu Mare. ”, a afirmat Adrian Cozma în cadrul conferinței de presă.

IMG_7689

Primul care a luat cuvântul pentru a susține candidatura lui Adrian Cozma în fruntea partidului a afost Augustin Iștoc, unul dintre decanii de vârstă și ca experiență politică din PNL, care l-a remarcat pe Adrian Cozma cu ocazia candidaturii la primărie din vara anului trecut.

„Să nu credeți că am fost atâtde naiv încât să credeți că am crezut că o să câștige alegerile locale. Cred că acela a fost începutul pentru dânsul, să câștige o anumită experiență și cu experiența de la locale în continuare să poată să ajungă sus. Față de alți reprezentanți ai PNL care au participat în confruntările electorale, a fost de departe combativ, a fost la subiect nu a putut fi surprins de întrebările și mișcările de culise. De aceea eu îl apreciez și consider că va fi un viitor conducător, atât pe linie de partid cât și în administrație”, a afirmat unul dintre cei mai vechi liberali, Augustin Iștoc.

IMG_7702

„Sunt unul dintre promotorii acestei idei. În acest moment suntem într-o plinăcompetiție în sânul PNL, o competiție pe care eu mi-o doresc să fie bazată pe competență. Aceatsa va asigura calitatea managementului politic, va asigura calitatea managementului administrativ și va asigura ceea ce trebuie să rezolvăm noi primarii în fața celor care ne-au ales”, a declarat și primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea.

Adrian Cozma a mai afirmat, la întrebările presei, că nu consideră că a fost o scindare în PNL ci doar un proces de unificare a două partide care a mers mai greu și își dorește ca greșelile pe care actuala conducere le-a făcut, cu privire la separatismul referitor la vechile partide de proveniență ale unor membrii, să le facă dispărute din modul de funcționare al partidului și de interacțiune între conducere și membrii.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!